De Gooise Apotheek is op werkdagen open van 08:00 tot 17:30

Heeft u vragen? Mail ons op fax.gooiseapotheek@ezorg.nl of bel ons op 035 691 4112

Menu:

Herhaalservice

Met deze herhaalservice hoeft u voor chronische medicatie geen herhalingsrecepten meer aan te vragen bij uw huisarts of specialist. De Gooise Apotheek neemt dit voor u uit handen door elk jaar vooraf toestemming te vragen aan uw behandelende (huis)arts over de verstrekking van uw chronische medicatie. Tevens is dit het moment waarop weer even kritisch naar uw geneesmiddelen gekeken wordt.

Wij maken de medicatie elke 3 maanden automatisch voor u klaar. U ontvangt van ons een mailtje zodra de medicatie klaarstaat. U kunt er vervolgens voor kiezen om uw geneesmiddelen af te halen in de apotheek of bij u thuis te laten bezorgen of in de medicijnkluisjes te laten leggen.

Mocht u nieuwe chronische medicijnen voorgeschreven krijgen, dan controleren wij of de combinatie van uw geneesmiddelen veilig en effectief is. Sommige combinaties van geneesmiddelen kunnen elkaar namelijk tegenwerken of versterken.

Soms is het lastig om uw medicijnen op het juiste moment in te nemen, zeker wanneer u veel verschillende soorten medicijnen gebruikt. Wij helpen u graag hierbij! Zo kunt u van ons een innameschema ontvangen, waarop alle medicijnen overzichtelijk in een schema staan. Ook is het mogelijk om uw geneesmiddelen in speciale zakjes te verpakken per week en per dagdeel. Op elk zakje staat de naam van het medicijn, de dag en het tijdstip van innemen vermeld.

Niet-chronische medicatie kan alleen op recept van uw huisarts of specialist aangevraagd worden.

De voordelen voor u: