De Gooise Apotheek is

Heeft u vragen? Mail ons op fax.gooiseapotheek@ezorg.nl of bel ons op 035 691 4112

Menu:

Service

Bezorgdienst
Komt u nu liever niet naar apotheek, of bent u slecht ter been? De Gooise Apotheek brengt u medicatie gratis bij u thuis. Er wordt dagelijks tussen half 3 en 6 bezorgd. Voor het bezorgen van zelfzorgproducten en cosmetica, vragen wij een tegemoetkoming van €3,50 in de bezorgkosten.

Medicijnkluisjes
Vindt u het prettig om uw medicatie op elk gewenst moment, ook buiten openingstijden van de apotheek, op te halen? Dan kunt u gebruik maken van de kosteloze service van ons kluisjessysteem aan de Eslaan 1. Meldt u zich aan via het inschrijfformulier aan de balie of door een mailtje te sturen naar gooiseapotheek@ezorg.nl!

Assortiment
Naast genees- en verbandmiddelen en incontinentiemateriaal, kunt u ook voor een ruim assortiment dermo-cosmetica terecht (Eucerin, Vichy, La Roche-Posay en Avene). Onze medewerkers zijn ervoor opgeleid om een advies op maat te geven, wij adviseren u graag!

Fax- en e-mail service
Bijna alle huisartsen in Bussum, Naarden en de Hilversumse Meent kunnen recepten naar de Gooise Apotheek faxen of e-mailen. Informeer bij uw huisarts, wanneer hij/zij de faxen verstuurt of e-mailt. Zodra het bericht hier binnen is, kunnen de medicijnen in de Gooise Apotheek afgehaald worden. Faxen of e-mails die voor uiterlijk 14.30 u binnen komen, worden dezelfde dag thuisbezorgd.

Rechtstreekse declaratie aan verzekeringen
Indien wij uw geboortedatum, verzekering en verzekeringsnummer kennen, kunnen wij de rekening van de meeste geneesmiddelen rechtstreeks naar uw verzekering sturen. U heeft daar zelf geen omkijken naar. Houd er echter rekening mee, dat sommige medicijnen niet (geheel) worden vergoed. Dan moet u zelf betalen of bijbetalen.

Mocht u van dit systeem gebruik willen maken, dan hebben wij uw hulp nodig, wanneer u van verzekering verandert. Wij willen graag zo spoedig mogelijk van de verandering op de hoogte gesteld worden. Verzekeringsmaatschappijen doen dit niet!

Wilt u de apotheker spreken?
Als u een gesprek wilt met de apotheker, kunt u het beste van te voren (telefonisch) een afspraak maken. Dan weet u zeker, dat u hem of haar direct kunt spreken, en dat er voldoende tijd is om uw vragen te beantwoorden.

banner-kijksluiter