De Gooise Apotheek is op werkdagen open van 08:00 tot 17:30

Heeft u vragen? Mail ons op fax.gooiseapotheek@ezorg.nl of bel ons op 035 691 4112

Menu:

Service

Bezorgdienst
Komt u nu liever niet naar apotheek, of bent u slecht ter been? De Gooise Apotheek brengt u medicatie gratis bij u thuis indien u in Bussum, de Hilversumse Meent of Naarden woont. Er wordt dagelijks tussen half 3 en 6 bezorgd. Voor het bezorgen van zelfzorgproducten en cosmetica, vragen wij een tegemoetkoming van €3,50 in de bezorgkosten.

Medicijnkluisjes
Vindt u het prettig om uw medicatie op elk gewenst moment, ook buiten openingstijden van de apotheek, op te halen? Dan kunt u gebruik maken van de kosteloze service van ons kluisjessysteem aan de Eslaan 1. Meldt u zich aan via het inschrijfformulier aan de balie of door een mailtje te sturen naar gooiseapotheek@ezorg.nl!

Assortiment
Naast genees- en verbandmiddelen en incontinentiemateriaal, kunt u ook voor een ruim assortiment dermo-cosmetica terecht (Eucerin, Vichy, La Roche-Posay en Avene). Onze medewerkers zijn ervoor opgeleid om een advies op maat te geven, wij adviseren u graag!

Rechtstreekse declaratie aan verzekeringen
Indien wij uw geboortedatum, verzekering en verzekeringsnummer kennen, kunnen wij de rekening van de meeste geneesmiddelen rechtstreeks naar uw verzekering sturen. U heeft daar zelf geen omkijken naar. Houd er echter rekening mee, dat sommige medicijnen niet (geheel) worden vergoed. Dan moet u zelf betalen of bijbetalen.

Mocht u van dit systeem gebruik willen maken, dan hebben wij uw hulp nodig, wanneer u van verzekering verandert. Wij willen graag zo spoedig mogelijk van de verandering op de hoogte gesteld worden. Verzekeringsmaatschappijen doen dit niet!

Wilt u de apotheker spreken?
Als u een gesprek wilt met de apotheker, kunt u het beste van te voren (telefonisch) een afspraak maken. Dan weet u zeker, dat u hem of haar direct kunt spreken, en dat er voldoende tijd is om uw vragen te beantwoorden.

banner-kijksluiter