De Gooise Apotheek is op werkdagen open van 08:00 tot 17:30

Heeft u vragen? Mail ons op fax.gooiseapotheek@ezorg.nl of bel ons op 035 691 4112

Menu:

Werken Bij

We staan altijd open voor een gesprek met goede en gemotiveerde apothekersassistenten, apotheekmedewerkers en apothekers. Een open sollicitatie is altijd welkom. Dus zoek gerust contact.

Wij zijn op zoek naar een apothekersassistent(e). 24-32 uur

Wij bieden een omgeving waarin jij je talenten kan ontwikkelen en kan leren. Wij pakken dingen net even iets anders aan dan de gemiddelde apotheek. Zo zijn we bezig de organisatie in te richten volgens het “hub-model” met 1 centrale locatie waar veel gebeurt op het gebied van de logistiek. Met daaromheen de apotheken (Gooise Apotheek en Bussum-Zuid) en ons Servicepunt Schmidt waar we zo veel mogelijk tijd proberen te maken voor de klant en ons steeds meer focussen op zorg. Zo scheiden op efficiënte wijze zorg en logistiek en kunnen we onze groeiende apotheken en de groeiende zorgvraag beter afhandelen. Ten slotte hebben wij ook nog een tiental zorginstellingen als klant.

De Gooise apotheek is tevens een opleidingsapotheek voor medewerkers, apothekersassistenten en apothekers. Wij vinden het leuk, leerzaam en belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van mensen.

De apotheken horen niet bij een keten of franchise. Ze vallen onder 2 lokale eigenaren. De huidige 4 apothekers in de organisatie zijn betrokken bij de dagelijkse gang van zaken en er is altijd een apotheker aanwezig of bereikbaar.

Alles bij elkaar is het een middelgrote en diverse organisatie. Een organisatie met oog voor de klant en focus op kwaliteit. We kunnen je een baan aanbieden waarin jij je kan ontwikkelen op punten waar jij interesse in hebt. De vacature is in principe voor alle locaties (verdeling in overleg). Ligt je hart bij klantcontact, logistiek, instellingen of kwaliteit? Of juist de afwisseling hierin? Bel of mail ons dan! We komen graag met je in gesprek om kennis te maken en alles te vertellen over onze mooie organisatie.